Covid-19

L'equip humà d'Integral de Prevenció de Riscos acompanya i assessora a les empreses en totes les qüestions relatives al virus SARS-COV-2 (Covid-19).

D'aquesta forma, posem a disposició de les empreses informació útil i totes les claus per a conèixer la Covid-19 i poder-la combatre. 

Quins serveis ofereix IPR? 

  • Assessorament integral a les nostres empreses
  • Protocol Covid-19 per a empreses
  • Formació Covid-19
  • Proves diagnòstiques Covid-19

- Test ràpid

Test dissenyat per a la detecció ràpida d'anticossos COVID-19 IgG i IgM, basat en un assaig inmunocromatogràfic ràpid i precís. 

- Test serològic

Test qualitatiu en base a anàlisi de laboratori (ELISA) per a una detecció d'anticossos al virus. Permet detectar amb una elevada fiabilitat si el virus es troba en fase activa o la persona l'ha passat. De la mateixa forma que els tests ràpids, amb el serològic s'estudia l'aparició de les inmunoglobines IgG i IgM. 

- Test PCR

Test en base a una frotis nasofaringe que permet detectar un fragment de material genètic del virus i determinar si hi ha infecció o presència del mateix. Presenta una gran fiabilitat.

- Test d'antígens

Test en base a una frotis nasofaringe que detecten la presència de proteïnes virals (antígens), és a dir, el virus. Els resultats de la prova es podran conèixer en 15 minuts.  

* Consulta amb els professionals de vigilància de la salut de IPR per conèixer el test més adequat a les teves necessitats. 

INFORMACIÓ GENERAL

Descarrega't el nostre pdf informatiu aquí

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Ministeri de Sanitat: informació actualitzada sobre la COVID-19

Agència de salut pública de Catalunya: COVID-19 i salut laboral

GENCAT: Recull de cartells per a les empreses